Pages

Monday, 18 July 2016

KOPI PAK BELALANG ~ 1st INTRO IN MY BLOG ;)


Mungkin ramai yang dah familiar dengan kopi ni..mungkin juga tidak..Hehehe..
Bagi yang pernah minum kopi pak belalang..Ja pasti most of them akan suka..possibility 90% will love the taste..Chewah!!Confident je bagi rate gini...

Well..this is based on my own experience..

Before this, Ja tak suka kopi..Sebab since kecik tak biasa sangat minum kopi..Pernah try nescafe..tapi kalau buat mesti kuantitinya dihujung2 sudu je..Sudu pun sudu paling kecik.. Tapi, Ja noticed..bila minum nescafe, ia macam jadi bahan pelawas plak..coz mesti sakit perut..and ke toilet le jawabnya..

Tapi..bila cuba KOPI PAK BELALANG..X jadi camtu..maybe ada yg kata bias sebab Ja pun jual kopi ni..hehehe..Cuma..Ja highly recommend untuk try kopi ini..


TENGOK IKLAN PUN BEST..


Ada pelakon yang sedang meningkat naik iaitu Mira Filzah & Azrie Ismail :)

Dengar-dengar ada sambungan iklan baru...Wah..tak sabar nak tunggu...



KOPI PAK BELALANG dah lama kat market..Since 2014..Naper Ja baru nak story??

Eh..eh..dah lama le story..banyak dalam FB & IG je..Cuma dlm blog ni je kira 1st time..

FB & IG kat hujung tepon je..Hehe..Kat blog plak..nak tulis tu tak nyempat..Bz le kekonon..


Hasil carian imej untuk kopi pak belalang bahaya

Actually..Asbab kopi ini..banyak momen terlakar dalam hidup Ja..



In shaa Allah..kena buat throwback le one by one...

Cuma..nak belanja gambar2 dulu le ye..Doa-doakan Ja supaya rajin menulis kat blog ni ye..Hehehe...


Btw..nak try tak kopi ni??

Just contact me at 013-9200546 k..

Kalau nak jadi penjual kopi pun boleh juga..

Nanti Ja share caranya yang sangat best...


SEE YA!!

No comments:

Post a Comment