Pages

Tuesday, 10 June 2014

BLOG BERSAWANG

Assalam

It's been a while since i last updated this blog..

Dah bersawang pun..

But, many exciting moments happened this past few months..
 In shaa Allah..
Kalau ada masa, Ja akan buat throwback..Hihihi


Apesal ler lama tak berblog???

Konon-kononnya sibuk ler..
Ada betul..ada juga tak betul..

Yang betulnya..
Sibuk dengan TUGAS HAKIKI kat UiTM ni..

 

But, Ja still suka kerja sekarang
Rasa puas sangat-sangat bila dapat sampaikan ilmu ..

 


Macam sekarang ler..


Memang banyak le kerja menanti..

Tapi..itulah..
Rasa berbaloi walaupun sometimes ada juga penatnya..
Coz
working hard for what we love is called PASSION




Another reason tak sempat berblog..

PINDAH RUMAH

Memang penat sangat-sangat

Sampaikan sekarang..
Even dah 3 bulan lebih pindah..still ada barang yang tak keluar kotak..

And nasib baik
Me & husband dah sort barang-barang yang tak nak guna..
Biarkan je dalam kotak
Until pindah ke our DREAM HOUSE..
In shaa Allah



Sebab yang last sekali..
Yang ni memang tak boleh nak buat apa ler..

Nak update blog ni..kena ikut mood juga..







Memang ler banyak benda nak cerita..
Tapi.. ntah ler sometimes mood plak takde..Huhu

kalau mood ok..ada plak sebab lain i.e layan anak (this one I never regret!!)
So..berdebu le blog Ja ni..Hahaha..


So, hopefully..
after this boleh le kerap update blog..
Banyak benda nak story mory ni..

Dulu pun cakap cenggini..Hihihi..


But..I will try k..
As long as ada yang sudi baca..

Even..tak de orang yang sudi pun..
Baca sendiri pun OK..

as long as I can expressed my own feelings...GITEWWW!!

Sebelum berpisah nak share apa yang Ja jumpa while googling..





Till we meet again..

Assalam

No comments:

Post a Comment