Pages

Thursday, 19 September 2013

LIVYOUNG BOOTH @ HONDA HYBRID FAMILY ROAD TRIP 2013

Assalam & Good Day everyone..
 
Alhamdulillah,
 
last weekend on 13 & 14 September 2013,
 Ja berpeluang untuk buka booth Livyoung
di Honda Hybrid Family Road Trip 2013..
 
 
Kalau Kota Bharu ,
 tempat yang paling sesuai ialah kat
Stadium Sultan Muhammad
 
 
 
FIRST TIME EVER!!
 
Yup..
 
Ini lah my first experience buka booth..
Sebelum ni, tak pernah pun..
Kalau visit booth orang lain..banyak kali kot..Hehe
 
 
So, Ja & business partners memang excited
with this julung-julung kali event ;)
 
 
CANTIK TAK??
 
TQ Honda sebab provide signboard yang cantik sekali..
 
Memang kena dengan kempen GO GREEN
 
Ada daun-daun ..warna hijau gitu..
 
Memang sesuai dengan logo syarikat kami
 
 
 
Do you want to live young for life??
 
Me??
 
 Of course ;)
 
 
Ja & Datin Wanie
 
Posing depan booth kami
 
 
 
Cik Juju tengah membancuh Jus Noni Qurma
 
 
Sangat sedap!!
 
Siapa yang datang ke booth kami,
boleh minum secara percuma
 
 
 
 
Tengok tu..
 
Bersungguh-sungguh Ja dok explain pasal Noni Livyoung..
 
 
 
Noni LivYoung
 
The hottest product!!
 
 

Syukur Alhamdulillah,
sambutan daripada pengunjung amat menggalakkan..
 
Ramai yang telah menunjukkan minat untuk menyertai organisasi kami..

 


Salah seorang pengunjung 
khusyuk mendengar marketing plan 
daripada our business consultant

 

Sharing session..Semuanya bersemangat!!



 We have world class products
 
 
 
 
We're happy doing our work & we do it professionally
 

 Definitely, our team is moving..
Semakin hari, semakin ramai yang telah menyertai kami..
 
 
Anda boleh temui kami di Road Show Honda
yang akan datang..
 
 
In shaa Allah, this coming Saturday 21 September 2013
 
Ja akan membuka booth Livyoung di
Kompleks Jabatan Belia & Sukan
bertempat di Panji
 
 
 Photo: Temui kami ~business consultant #livyoung Sabtu ini 21September 2013..Alhamdulillah, sambutan di Honda Hybrid Roadshow amat menggalakan..Ramai yang telah menyertai organisasi kami..So, for those yang berminat untuk mengetahui apa itu Livyoung, do come yer..You'll never regret :-)  www.muhanizazainal.com #me #muhanizazainal #love #livyoung #business #businesssharing #opportunity #dream #success #superb #workfromhome #muhanizazainaldotcom

 So, for those yang berminat untuk mengetahui apa itu Livyoung
 
 
Jangan segan-segan untuk singgah di booth kami
 
You'll never regret :-) 
 
 
 
 
 
Berminat, boleh hubungi Muhaniza 013-920 0546 untuk info lanjut
 
or 

No comments:

Post a Comment