Pages

Thursday, 11 April 2013

MUSIM DEMAM!!

 
Assalam & Good Day!!

Sorry for the long silence..
Rasanyer blog Ja dah bersawang coz dah lama x update kan..Hihi.
Actually I have so many things to tell & write..
But, unfortunately..
The whole family..Me, husband & kids semua dok rotate demam..

Musim kot!!
 
Ye ler..because wheather yang tak menentu ni..
Cuaca panas & kering..ramai yang jatuh sakit..
Bagi Ja sendiri..Memang sangat jarang kena demam..
But, once kena..jawabnyer terus teruk..
Lagi-lagi bila anak2 pun turut kena..
 
Banyak tak ubat??
 
 Ni satu plastik for each of us..Baba, Umi, Anis & Adam..
Kalau nak tau..time kat KBMC ni..jenuh gak tunggu turn jumpa doctor
Ramainyer yang sakit..
 

Anis yang demam..
 
Nasib baik dia nak pakai cool fever patch tu..
Biasa susah tau..
Since ada Adam..dia dah ok biler tengok Adam pun pakai..
Lagi satu katanyer ada gambar kartun 'NARUTO'..
Eh ye ke??
So, moral of the story..kena cari yg fancy2 kalau nak suruh Anis pakai..
 
Anis ni kalau demam..dia x meragam..senyap jer..
Me & husband yang kena alert..
  
Adam dalam buaian..
Wrapped with waist nipper..Alhamdulillah..demam kebah!!
 
Adam plak..contra dengan Anis..
Kalau demam..semua akan tahu..
Kalau Anis senyap..Adam plak bising..
I mean..Dia akan tunjuk all discomfort..hihi..
 
 
Alhamdulillah..
After a week..semua dah recover..
 
 
One thing for sure..
 
We need to drink a lot of water..
 


 Here's the reasons!!

 
So..
Jom kita sama-sama amalkan..
 
 
:)
 
Lots of love,
JA
 
 
 
Wait for next entries k..

No comments:

Post a Comment