Pages

Sunday, 27 January 2013

JOM BMW!!


Assalam & Good Day
 
BMW
 
SHEER DRIVING PLEASURE!!


 
 
Memang best kalau dapat drive BMW kan..
Lagi-lagi ler kalau own BMW..
 
In Sha Allah, kalau ada rezeki..
memang nak le pandu BMW ni. Hehe..
 
Actually during my lunch hour tadi..
saje je dok search pasal BMW..
 
Berangan ke?? Nope..
Dengan angan-angan..impian akan jadi kenyataan!!
 
Terjumpa satu entry pasal the letter B, M & W..
 
So,
Ja rasa quite interesting untuk share with my blog readers..
 
Got from ustaz muda yg tgh 'sohor'..Sape lagi kalau bukan
 

*
*
*
 
 According to him:-
 
Mari kita pandu diri dengan BMW hari ini.
 
B
 Bersyukur
 
 Bersyukur diatas segala nikmat yang dikurniakan Allah kepada kita sehingga hari ini. Bersyukur juga diatas segala dugaan yang dikurniakan Allah kepada kita sehingga hari ini.
 
M
Memaafkan
 
 Maafkan setiap orang disekeliling kita. Apabila kita maafkan orang lain, In shaa Allah kita turut dimaafkan. In Shaa Allah juga segala urusan dipermudahkan. 

W
Wawasan
 
Tanamkan wawasan pada diri hari ini untuk memberikan yang terbaik walaupun sekadar memberi senyuman. Kerana apabila kita positif, In Shaa Allah banyak caj positif akan hadir sendirinya.
 
*
*
*
 
ALHAMDULILLAH
 
Segala puji bagi Allah..Semoga kita diberikan kekuatan dan kemampuan untuk sentiasa berzikir dan mengingatiNya.
 
 
Ja pun nak ingatkan diri sendiri & untuk semua juga..
 

   

 
In Sha Allah,
 
selalu ada harapan bagi mereka yang berdoa
&
selalu ada jalan bagi mereka yang berusaha
 
 
AMIN
 
 
 
with love,

No comments:

Post a Comment