Pages

Wednesday, 2 January 2013

FACEBOOK STATUS 01.01.13

A NEW YEAR HAS COME


New Year 2013 pushing 2012 down - a 3d image Stock Photo - 10848899


Great start for a brand new day & brand new year!!

My daughter, Anis woke up and said
 'Selamat Pagi Umi'..Thanx darling :)
  
As this is my very first entry for 2013..
I would like to share some of the facebook status for the day..Of course, start with tuan punya blog le..It's me k..


Yupp..2012 has been a great year for me..Mesti le ada ups & downs kan..Pahit & manis..Tapi, for me..Sweet memories outweight the bad ones..Lets open our new chapter with more achievements than before..Also, make our previous chapter as guidelines to create the new one!! Amin..

MY FB FRIENDS' STATUS

Tahun baru mesti semua ada azam baru kan..Ja pun tak terkecuali..Nanti Ja citer about it later k..Cuma macam mana kita nak pastikan apa yg kita nak tu dapat dicapai..Thanx to old friend a.k.a UUM-mate, Azi Hafiza yg share Pesanan from Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah..


So..what r u waiting for..Jom kita praktikkan sekarang juga..Yang penting apa-apa yang kita buat..mesti seimbang k..In Sha Allah, penghargaan daripada manusia & keredhaan Allah (ini yg utama sebenarnya) pasti menjadi milik kita..Amin..


Agreed with Naa Kamaruddin.. Past is past, what matter most now is present!  Ja percaya ramai antara kita memang banyak target & harapan..tetapi tidak tahu macam mana nak bertindak..Asyik cakap kena tunggu masa yang sesuai..tak sampai seru lagi le..That's why..azam tinggal azam..By end of the year..kita masih di takuk yang lama..Trust me..If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done!! 

Also thanx to my ex UPM collegue, Irda for the motivation quote..Jangan biarkan angan-angan kita macam angan-angan Mat Jenin..Tak dinafikan, impian itu asalnya adalah angan-angan or imaginasi kita..Ja sendiri pun baru praktikkan..kalau kita nak impian tercapai..Write it up..Tulis kat kertas pun ok..& mesti percaya..with all your heart..Tapi kalau tak lakukan apa-apa..Akhirnya kita pun jadi Mat Jenin..Hehe..


Really inspired by Razali Zain's status.  He is a co-founder of GLAM together with his wife Hanis Haizi.  Why we feel so excited with today?? Tahun baru  & hari baru silih berganti..tapi adakah kita ganti or ubah diri kita kepada yang lebih baik?? If not, ruginya kita semua..Betul kata Raz..Its IN our mind! Mindset kita akan menentukan sama ada kita boleh bergerak or berubah..Where do we start??I believe if we REALLY want to CHANGE..Here's the answer:

Change your attitude & you will change the WORLD! 

Also, don't lose hope cause we never know what tomorrow will bring..Just shoot for the moon, even if we miss..we will land among the stars..Just do it now!! The longer you take, the more opportunity you gonna miss..Jom tukarkan peluang ini menjadi EMAS!!

Actually, banyak sangat status which really touched my heart..Macam-macam ada..happy, lucu & of course paling banyak yang state on azam & impian..U guys really light up my day..


From the bottom of my heart..
Terima kasih semua!!


Let open the book..
And we are going  to put words on them ourselves..
Make sure the book become a super duper awesome..

Wanna be one of the chapters in this book??

Hurry up..Am always here..

Lots of love,

Muhaniza Zainal
013-9200546

No comments:

Post a Comment