Pages

Monday, 19 November 2012

SAVE GAZA

 
Assalam & Good Day
  
Alangkah hibanya hati bila tengok gambar kanak-kanak kecil Palestine..Bila diamati betul2..sedih sangat!! Kejam sungguh tentera Zionis nih..Apa salah budak-budak tu?? Mereka berlari sambil menangis ketakutan..merintih-rintih minta pertolongan..Ya Allah..selamatkan lah mereka!!
 
Sekadar nak meluahkan apa yang terbuku di hati..Kalau ada yang terasa..minta maaf byk2 ye..Mungkin ramai di antara kita or barangkali semua lah..ada akaun facebook kan..Semuanya master pasal FB kan..Ye lah, once kita update status..mesti ada yang 'like' or 'comment' or 'share'..
 
Apa maksud 'like'? Suka kan? Tapi, yang Ja pelik bila ada yang post gambar kanak-kanak Palestin yang penuh darah, terbakar & etc..ada pula yg like..Suka ke budak-budak macam tuh?? For me, tak perlu lah nak 'like' sesuka hati..Lain le kalau post pasal doa-doa keamanan ke, updates news on Palestine ke or cara-cara nak menderma untuk mereka..Boleh le kalau nak 'like'..Anyway..this is only my view on it..Mungkin semua ada pendapat masing-masing kan..PEACE YO!!


 
Kat sini juga, Ja nak share doa yang Ja dapat from page Ustazah Siti Nor Bahyah..Marilah kita sama-sama berdoa untuk kesejahteraan mereka di sana..Teruskan berdoa tanpa rasa jemu.. :)




DO PRAY FOR GAZA


 
 
 SPREAD THE LOVE TO EVERYONE :)

No comments:

Post a Comment