Pages

Sunday, 25 November 2012

LISA SURIHANI & ISTANBUL AKU DATANG


LISA SURIHANI
 
Yeayy..Ja memang minat dengan si comel Lisa ni..How about u all?? Ja suka sangat her acts especially on Lagenda Budak Setan & Ombak Rindu..Memang terkesan betul..Ingat lagi masa tengok LBS, part yg paling feel masa Lisa nangis giler2 time her beloved scrap book kena bakar..very touching u all..Time tu, sorok2 je lap airmata..ye ler..takut Mr husband gelak..Hahaha..

Memang sentiasa tunggu filem baru Lisa..Mesti dah ramai tonton latest film Lisa kan..ISTANBUL AKU DATANG.. Sangat teruja bila Ja tengok trailer filem ni..Comel sangat Lisa kan..Very the lain le lakonan Lisa kali ni..Komedi romantik kan..Kalau dalam LBS & Ombak Rindu..heavy je Lisa punya role kan..So, mesti syok layan citer ni..


Ja dah plan nak tengok citer ni time turun KL last 2 weeks..Tapi, tersibuk plak dengan bisnes appoinments & seminar..Hehe..Boleh plak gitu??Xpe le, tunggu online or Astro Box office je ler nanti...Xpun, beli je DVD..
 
So, layan dulu pics from this film..before Ja tengok nanti.. :)

Gandingan perdana with Tomok


Finally dengan Beto..Ya tak??
 
 Comel je..macam Anis selalu buat
 
  Naper muka Lisa a.k.a Dian camnih??
 
 
 Serius plak..But, maintain lawa..
 
 
Yeay..Turki..
 
 
Bestnye tengok panaroma Istanbul kan..Lagipun ia berjiran with Benua Eropah..Dapat gak tempias beautiful scenery kan..Teringin nak  pergi holiday kat sana..Apa lagi yang best??
 
MASJID BIRU
 
 
 TOPKAPI PALACE
 
Grand Bazaar (Kapali Carsi), Istanbul, Turkey
 GRAND BAZAAR
 
 Tulips in Emirgan Park during the International Istanbul Tulip Festival, Turkey.
TULIPS IN EMIRGAN PARK
 
Hah..kalau kena dengan musimnya, kat Istanbul pun boleh jumpa tulip tau..Kalau tak silap dalam bulan April-May..Even tak sehebat macam di Keukenhof Garden, Holland yang mempunyai taman tulip terbesar di dunia..Tapi, based on history..tulip kat Holland tu asalnya adalah sumbangan from kerajaan Turki pada ketika dulu..
 
Oooh..alangkah seronoknya kalau dapat jejalan kat Istanbul nih..Kota yang cantik & penuh dengan sejarah..Lagi-lagi kalau dapat pergi F.O.C..Hehe..Mana tau??
 
Hopefully..one day, Ja dapat jejak kaki ke sana..
 
In Shaa Allah
 
ISTANBUL AKU DATANG

No comments:

Post a Comment