Pages

Monday, 15 October 2012

TOP MOTIVATIONAL QUOTES BY ROBERT KIYOSAKI THAT INSPIRES ME

Assalam & Good Day
 
Just to share top motivational quotes that inspires me..Ye la..nak buat something perlukan booster..driver..or maybe someone special yg boleh naikkan semangat kita..Kalau tiada semangat..Apa akan jadi?? Memang le..ramai yang kata boleh buat..tapi hasilnya??Ja yakin kalau kita bersemangat..mesti hasilnya SUPERB!!
 
Lagi-lagi kalau buat bisnes..Mesti kena ada semangat..WHY?? Kat sekeliling kita..ada AURA POSITIF & NEGATIF..Kalau dapat yg positif..Memang best sesangat..Kalau dapat yg negatif..Sangat2 x best..
 
Macam Ja..bila Ja join bisnes ni...ramai yang skeptical about it..Cakap macam-macam..X membina langsung..Ramai yg kata bisnes ni dah tepu (konon-konon x boleh jual produk dah)..cakap Ja tamak le (iye la..diorg cakap..X cukup lagi ke gaji lecturer?) Kalau nak list down..memang berjela-jela le..
 
But, Ja take it as challenges..So..in order to ensure Ja still and keep on the right track..Ja selalu rujuk leaders i.e Hanis Haizi, Naa, Syida & Jue untuk absorb aura mereka yg memang confirm sentiasa positif..Thanx to them..
 
Lagi satu Ja suka quotes from Robert Kiyosaki yang selalu buat Ja bersemangat..teruja..tersedar..macam-macam rasa le..So, Ja nak share part of his top motivational quotes to all..Hope everyone will get something from him..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Can u see?? Apa yang pasti..everyone hanya perlu sediakan minda yang terbuka,bermotivasi & jangan lupa doa..


Whatever happened..we should face it..POSITIVELY..
 
 
Ja bersyukur Ja join bisnes ni..Yg selalu terlekat kat mind Ja..bisnes ni bukan bisnes goyang kaki, tak buat apa-apa pun dapat duit..Macam yang Jue selalu cakap..
 
 
SIAPA BUAT DIA DAPAT..
BUAT BETUL-BETUL..CONFIRM PUAS HATI..
 

 
For me..I just turn my non-productive time to business time..Tak perlu lama pun..2 hours per day pun ok..:)
 
 
So, nak mengubah hidup anda ke arah yang lebih baik?Sedia nak rebut peluang ni?
 
Just contact me 013-9200546..
 
Jangan lengah-lengah..nanti anda yang rugi..


No comments:

Post a Comment