Pages

Thursday, 11 October 2012

SAYA DAH BERTUKAR..

 
YESSSS....!!
 
 
Finally I did it..
 
 
Saya dah pun bertukar...
 
 
Hehe..
 
Ja tak ke mana-mana pun..
 

Ja pun tak tukar kerja
 

|

|

|

|
V


Actually my blog address yang dah bertukar


 
from
 


to
 

 

hati berbunga-bunga riang kerana akhirnya berjaya ada domain sendiri
  

Just like my great leaders & mentors
 

First & foremost of course


Premium Beautiful Top Agent


 

Beautiful Circles Team

Naa Kamaruddin -------> www.naakamaruddin.com




Profesional Intelligent Network

Cik Cida --------> www.cikcida.com


 

My sifu 


 
Special thanx to all the people yang banyak guide Ja in term of blog ni.. especially Juju, Nadia, Nazmi and her husband Azman..Also my beloved husband..
 
When I first setup the blog..Still tak pandai lagi nak godek-godek..Blog orang lain, selalu gak baca...But, me...as a blogger?? Tak terlintas langsung..
 
Finally,who would have thought that with PB business..Ja dah pandai berblogging..And yet, Ja masih belajar lagi to enhance my skills on it..Hehe..Now..this is another achievement for me..Upgrading with my own domain..Chewah..I'm proud of myself (angkat bakul sendiri)..


 
Nothing impossible kan..
 
 
 
 
Syukur sangat2 bertemu jodoh with this online business under CDM Hanis Haizi
 
 
she is a SUCCESSFUL Premium Beautiful ONLINE Entrepreneur

 

asal ada facebook & blog, business terus ON 24/7...





With

 the right group, the right leader, and with the right motivation

  :)
 
 
Leaders of GLG
 

 
 
Everything is possible..
 
 

 
 
Kalau Ja boleh..Anda pun boleh..
 
 
with love,
 
JA
013-9200546
Facebook: Muhaniza Zainal

No comments:

Post a Comment