Pages

Wednesday, 31 October 2012

ISTERI KEJAR IMPIAN..SUAMI KEJAR...??


Last night..at 10 pm..Of course Ja & family akan tengok drama Adam & Hawa kat Astro Mustika HD..As usual..bila time iklan..Mr Husband selalu le gatal tangan (hehe..), wajib tekan channel Sports..Tapi, tertekan plak channel Astro Ria..U all tengok tak??Ada program hiburan baru iaitu M.E.L.E.T.O.P yang dihoskan oleh Nabil & Neelofa..





For me, program ni..biasa2 je..Tak tahu le apa yg meletop sangat..Tapi ada satu segmen tu, Farid Kamil ditemuramah secara live & tunangnya Diana Danielle plak on phone interview..Ja bukan le nak bergossip..Tetapi, ada one thing yg attract me..Kalau masih ada yang tak tahu..Farid & Diana ni bakal berkahwin pada 3 November 2012.
 
After kahwin, Diana akan sambung belajar kat Australia for a year..Bila Neelofa tanya Farid..Farid cakap dia takkan halang Diana untuk kejar impiannya..lagipun dia yang push Diana untuk futher study..Then, Nabil tanya Diana..Kalau isteri kejar impian..suami kejar apa??Then, Diana jawab..kalau isteri kejar impian..suami kejar isteri..Hehe..
  
diana danielle cintai farid kamil
 Good answer D..I LIKE
 
 
KALAU ISTERI KEJAR IMPIAN, SUAMI KEJAR ISTERI
 
 Tu yg best kan..Both husband & wife support each other..For me, every couple should give chance kepada spouse masing2 untuk impikan sesuatu..& Insya Allah apabila kita mengimpikan sesuatu yang besar, and dapat pula sokongan drpd orang tersayang..pasti kita akan usaha sama2 untuk realisasikan impian itu..BILA TERCAPAI, IA AKAN LEBIH BERMAKNA!!


 
 
I have my own dream..Macam2 yg Ja impikan..And Ja akan pastikan Ja akan dapat capai..Macam mana Ja start??Without hesitation, Ja grabbed this opportunity which I believe can really change my life..Of course..with this business..Alhamdulillah..after 5 months, sedikit sebanyak dah nampak hasilnya..Yang penting, konsisten..usaha..& jangan give up..The minute I think of giving up, I think of the reason why I held on so long..Yess...it always help to calm my emotional turmoil..So, don't stop believing..
 
 
NOTHING IS IMPOSSIBLE
 
 
 
 
coz mereka dah pun berjaya
 



 


My 2nd SPONSORED Trip


Syok tengok kan..Everytime dapat sponsored holiday, husband memang ikut sekali..FOC plak tu..So, 1 of my dreams pun camni jgk..Kalau pergi holiday, nak bawa husband jgk..Lagipun..dah lama both of us tak pergi holiday jauh2 kan..We all jarang bergambar berdua..Selalunya, salah seorang mesti posing dengan anak2 je..Ye la, kena rotate jadi cameraman..Picture below..ntah zaman bila??Hahaha..
 
 
Abang..Are u ready??Let's fly high together!!
 
 
Jadi, nasihat Ja kepada para suami di luar sana..janganlah jadi pencuri impian isteri anda..One thing for sure, bila mereka berjaya..andalah orang pertama yang akan dapat habuannya..CONFIRM!!
 
 
 
For me, bila nak berjaya..
 
Just follow the right group, the right leader, and with the right motivation..InsyaAllah, hopefully in the near future Ja pasti boleh capai kejayaan yang sama like my mentors.. 
 
 
Saya boleh, anda boleh..kita semua pun boleh..
 
 
JOM KITA KEJAR IMPIAN KITA
 
With love,
 
JA
013-9200546
Facebook: Muhaniza Zainal

3 comments: