Pages

Wednesday, 10 October 2012

ANYONE COULD BE A CUSTOMER

 
 
Excitednya rasa!!
 
 
Naper ya??
 
Today..Pagi-pagi lagi Ja dapat sms from someone in Sarawak yang nak beli Premium Beautiful Corset..Wah!!Even dok kat Kelantan pun..tapi boleh jual sampai Sarawak!! Tak payah pun nak pergi ke sana..so, this is a great signal for me..
 
 
Memang betul le..
 
Kuasa internet ini macam lubuk emas kalau kita  tahu gunakannya..
 
 
DULU..
 
Ja tak pernah terfikir pun nak buat online business..Asyik-asyik beli barang orang lain je..But,
 
NOW..
 
Alhamdulillah..Ja akhirnya transform myself from being an online buyer to online entrepreneur..CHEWAAH..sound interesting kan..
 
Potensi memang very very awesome coz if compared with convesional business..WHY?? X perlulah le ada kedai..ada pekerja..nak bayar overhead etc..By online..U can easily set up the business..Cuma..nak kena tahu pasal internet le kan..Not necessary the EXPERT one..Kalau tak tahu pun boleh belajar..
 
 
 
Yang paling utama..the choice is yours..
 
 
 
 
 Dalam business ni..
 
Siapa Buat..Dia Dapat
 
 

Lagi best coz Ja buat bisnes ni ONLINE jer..semua dihujung jari..
 
Thanx to Green Leaders Group (GLG) founder, Hanis Haizi whom pioneered this online method in PB business..

 




 
There's no limit boundaries
  
Can operate 24/7
  
 part time @ full time basis
 




 
 
SYUKUR  YA ALLAH
 
 
I've made my 1st move..
 
Starts from the very first day until today..
 
Every single day..
 
Rezeki bertambah
 
I become more positive..
 
&
 
Yang pasti
 
Sekarang dah nampak 9/10 rezeki adalah dari sumber perniagaan
 

 
One more thing..
 
Kena ada
 
ILMU + RUJUK + USAHA + BERTINDAK + TAWAKAL
 
+
 
DOA DENGAN IKHLAS
 
 
 
P/S: For all my clients a.k.a customers..
Thanx so much..U make my day..
 
 
 
I'm here to share: 
 
JA
 
013-9200546 
Facebook: Muhaniza Zainal




No comments:

Post a Comment