Pages

Tuesday, 7 August 2012

MAHAL KE PB KORSET NI??

Betul ke PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni mahal??

Selalu Ja dapat feedback from potential buyers yg cakap PB korset ni mahal sangat..They all siap compare dengan korset jenama lain..mentioned that korset lain murah jer..tp PB ni harga ribu-ribu plak..Then, terus cakap tak boleh nak beli le..coz TAK MAMPU..MAHAL SANGAT..

Tapi..kalau dibandingkan dengan cara or kaedah utk kuruskan badan yg lain-lain..semuanya tak boleh beat keistimewaan PB ni..Check it out!!!


But..kena le ingat..pakai PB ni bukanlah untuk kurus semata-mata..ianya lebih kepada kesihatan..Ingat tak?? PB ni 70% utk kesihatan dan 30% utk kecantikan

Mula-mula nak pakai PB ni..Ja pun rasa mahal jgk..Tapi..bila fikir2 yg PB ni ada LIFETIME WARRANTY..Meaning that..once Ja beli..kalau rosak or terkoyak..boleh hantar repair F.O.C..Menarik tak??

Kalau beli bra biasa..kalau rosak..mana ada lifetime warranty kan..Dan..takkan le kita ada satu bra je..At least, mesti le ada tujuh..rotate 1 hari..1 bra..But, of course..most of us..mesti ada lebih daripada tujuh kan..So..banyak gak yg kita nak kena bayar..Ye tak??

Kalau ada PB korset..U all hanya beli once in a lifetime je..So, katalah kita pakai utk tempoh 10 tahun..Ja sebagai pengguna yang bijak (ehem..ehem..) & juga accounting lecturer..nak tunjukkan berapa sebenarnya yang kita perlu keluarkan utk 1 set PB corset..


1 set PB = 1 Long Bra + 1 Waist Nipper + 1 Long Girdle



Price for 1 set  = RM 2400

RM 2400 bahagikan kepada 10 tahun = RM 240 setahun

RM 240 setahun bahagi dengan 12 bulan = RM 20 SEBULAN

Sekarang ni pun..kalau you all ronda-ronda kat Pasar Ramadhan pun..berapa RM boleh habis..Paling-paling sikit pun around RM15-RM20 kan..Ye la..semua nak makan..Makin tambah toksin dalam badan ada le..Hehe..Jangan lupa makan LACTOLITE plak..Dah makan macam-macam..kena le flush out lemak-lemak jahat yg dah terkumpul kan..


Nasi kerabu

Ayam percik

Akok

Laksam

So, apa lah sangat nilai RM20 sebulan kita laburkan untuk KESIHATAN LUAR & DALAM dengan hanya melabur dalam membeli PB korset ni..



Sekiranya anda rasa kesihatan itu MAHAL...cubalah kesakitan..


Ja nak semua rasa kehebatan PB ni..So, macam-macam cara bayaran disediakan..

CASH
CREDIT CARD
INSTALLMENT


Just..let me know..

JA
013-9200546
FB: Muhaniza Zainal

No comments:

Post a Comment