Pages

Monday, 13 August 2012

CORRECT WAY TO WEAR PB

Cara nak pakai Premium Beautiful corset ni senang & simple je, cuma 1st time pakai susah sikit la coz kita tak biasa kan.. tapi hari ke 2 atau ke 3 dah jadi senang selalunya. sbb time tu kita dah get used to it.. hehe
 
STEP 1 : Long Girdle

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa


tips untuk senang pakai: untuk mudah pakai,kena bukak kaki besar sikit,ala2 kekuda gitu...pastu joget2 & lompat2 sikit sambil nak pakai girdle ni ;) mula2 memang rasa ketat sikit sbb tak biasa kan. lepas 2, 3 hari kita akan biasa lah..

 
 
STEP 2: Long Bra


(1) Tundukkan badan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam bra cup)
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam  bra cup)
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra

tips untuk senang pakai: mula2 mmg susah sikit sbb long bra masa tu ketat lagi & kita pun tak biasakan. maybe kena ada some one yg kena tlg pinkan. mula-mula minta tolong orang lain cangkukkan..then..boleh cangkuk sendiri daa.. hehe.. from my own experience le..

 

STEP 3: Waist Nipper

(1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2) Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa

tips untuk senang pakai : make sure bahagian tali yang kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.



Jom sama-sama jadikan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset ni sebahagian dari rutin harian kita.


It is good for your health and brings BEAUTY too ;)


interested? Do contact me k,

JA
013-9200546
Facebook: Muhaniza Zainal

No comments:

Post a Comment