Pages

Wednesday, 25 July 2012

WHAT SO SPECIAL ABOUT GREEN LEADERS GROUP??

This is one of the reasons naper Ja decide to do this beautiful bisnes...Camni citer nye..dulu Ja dah pernah buat..tapi bila join, xder pun orang amik peduli..Hah!! Ditinggalkan diriku ini terkontang-kanting tanpa arah tujuan..X tau camne nak start..camne nak jual produk..camne??..camne??At last..Ja pun give up..And stop gitu je..Dalam hati..memang nekad..Aku dah x nak buat..Serik wo..

Then..bila dah jadi camni..still ramai yg dok approach & invite..Untuk buat bisnes ni & macam2 bisnes lg le..TAKUT, nanti sia-sia macam dulu gak..Memang TAK NAK!!

So, why I decided to rejoin?? Memang le..Dalam hati kata dah serik, tapi jauh di lubuk hati yang paling dalam..Chewaah..jiwang plak!!Ja nak tebus balik apa yang tak jadi dulu..

Allah mendengar kata hati Ja ni, alhamdulillah Ja dipertemukan dengan Cik Juju..Kenal coz keje kat tempat sama..kenal-kenal camtu je..Also, jadi friend kat FACEBOOK..Cik Juju rupanya dah join bisnes ni..tapi dia x pernah citer apa2 kat Ja..But, Ja selalu follow FB & blog dia..Sehinggalah suatu hari dia update pasal FOC trip kat Vietnam masa bulan March 2012..Wow..Cik Juju dpt p jalan2..free plak tu..

So, Ja yg gi approach Ju  & tanya dia..Macam2 yg Ja tanya..Ye ler..berhati2 tau..Tapi..hati dah melonjak2 once dia citer pasal GLG ni..Also, all the successful stories from the GLG members..Kalau orang lain boleh buat..takkan aku tak boleh kot...Finally..after discussed with husband..Here I am..

Now, again.. I'm in and I'm glad that I've chose the right one

This article was taken from Hanis's blog..Mana le tau u all akan buat decision macam Ja jgk..so, happy reading..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN!

Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.

After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Click this entry : http://www.hanishaizi.com/2011/06/hong-kong-with-hanis-haizi-friends-day.html


Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.

Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!!


Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this sucess!!
 


 


Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!




the bigger the BETTER!



tapau 2 flight!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast!

We are the NO 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online!

Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)

The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!!





Common keyword! My name also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P





Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting. And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini.



masa ni buat POWER UP session


Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader! Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!



Zon Selatan




Zon Pantai Timur


Be apart of our TEAM today!!

Be in the Right Group!

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SO??

Tak teruja ke?

Alhamdulillah, Ja yakin Ja berada dalam landasan yang betul..sebab tu Ja tak nak tunggu lagi..Lagi le..bisnes ni bermentor..Then I have all the great leaders & supported by GLAM (lead by Hanis Haizi), Beautiful Circles (Naa Kamaruddin) & Professional Intelligent Network (Mursyida Mohsin)


I HAVE TAKEN MY FIRST STEP..WHEN WILL BE YOURS??

JA
013-9200546
Facebook: Muhaniza Zainal

No comments:

Post a Comment