Pages

Sunday, 22 July 2012

MY VERY OWN TESTIMONIAL

Assalam..Actually dah lama sangat nak dispaly my very own testimonial picture..Tapi..Bukan xde masa..Ada..My little boy Adam just recovered from demam..so, kuat merengek le..Sudahnya, after ofis hour..dok rumah..mmg attached dengan dia le..So, itu le challenge as a mother kan..Tapi, because of anak-anak le yang drive me to keep moving on this beautiful bisnes..Moral of the story..jangan jadikan anak-anak as a reason kita tak boleh buat k..

So, here are the pictures..So, b4 u all gelak..Baik Ja gelak dulu...Kah Kah Kah..Naper gelak..nanti Ja bagi tau sebabnye..Hehe..

Nampak tak beza ketiga-tiga gambar ni.. Yesss..It's real me k..Bukan super impose tau!!


 
Picture 1
Tu before pakai PB..End of Disember 2011..Muka nampak bulat & kusam je..Hehe..

Picture 2
 Ni le the very first day..Ja pakai PB..sengih je..Hahah..Nampak tak kesan serta merta pakai PB..dah ter'shape' sikit kan my body..Tapi, tang perut tu xleh nak sorok lagi le..

Picture 3
Hehe..Awat le pakai bedak bertompok2 ni..Ish..ish..Amik gambar dulu b4 re touch-up..so, about two weeks wearing PB..ni ler resultnya..


Time mula-mula nak pakai PB, Ja kena mintak tolong husband..Tolong dalam bab tarik menarik untuk dapat cangkuk hook..Huhu..Mula-mula je rasa macam ketat..Kena sabar k..Then, after that..Boleh dah pakai sendiri.. :)

Fabrik PB ni halus dan nyaman je pada kulit Ja..Lagi satu..ia serap peluh..So, takde le rasa panas..Dan fungsi PB yang direka secara saintifik untuk mendakap, mengurut & membentuk badan ke potongan badan yang kita idamkan..Camne Ja buat??Ja alihkan lemak-lemak terkumpul di tempat yg salah ke tempat yg sepatutnya..Ala..yg spare part terlebih tu..Kalau nak tahu cara alihan lemak ke tempat yg betul..Ja boleh bagitau..Pada sape yg nak le..

At the moment..Ja memang satisfied dengan perubahan after two weeks wearing PB consistently..Ye la..Ja tak boleh le expect lemak yang dh tersimpan bertahun-tahun akan hilang sekelip mata..Insya Allah..kalau displin pakai PB & ikut cara yg betul..Boleh dapat badan idaman..Also,am become more healthier..Ingat tak function PB..30% untuk kecantikan..70% untuk kesihatan..


 Hopefully, lepas ni boleh turun banyak dan banyak dan banyak lagi..

Insya Allah..Ja akan alwizz update my progress..


 I HAVE TAKEN MY FIRST STEP..WHEN DO YOU WANT TO TAKE YOURS??


GET YOUR SET NOW..I'M VERY HAPPY TO HELP



DO CONTACT ME:


013-9200546
















No comments:

Post a Comment