Pages

Thursday, 12 July 2012

THE LONGER YOU TAKE, THE MORE OPPORTUNITY YOU GONNA MISSED! THOSE WHO HESITATE WILL BE LOST..


Yes..this entry is especially dedicated to those yang masih ragu-ragu untuk join bisnes yg Ja buat ni..

WHY??

coz ada yg call/sms/pm even jumpa face to face yg minat with this beautiful bisnes..tapi masih ragu-ragu lagi..Keinginan tu dah ada, tapi tindakan yg masih blom diambil!


MACAM-MACAM ALASAN YG DIBERI!!

Takut produk x laku le..
Rasa dah selesa
Anak tak ada siapa nak jaga le
Tak ada masa
Tak pandai cakap
Bla..Bla...Bla


Alasan-alasan ini akan menyebabkan hidup kita macam tu je..

Bagi Ja..Ini adalah peluang besar

Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba..datang tidak menentu masa..datang disaat kita kesempitan atau kesusahan

Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana

Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba..


bak kata:
PROF. DR. HAMKA


"Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu"


so, kawan-kawan ku sekalian..jangan le ragu-ragu lagi..

Peluang dah ada kat depan..And jangan risau bisnes ni bermentor & mentor sentiasa ada untuk guide

HERE ARE MY MENTORS


 



 *SM & SSM Award*



AND ALSO ME

so, hurry up..jangan tunggu lain..

TOGETHER WE'LL FLY HIGH


Lots of love,

Ja

013-9200546

No comments:

Post a Comment