Pages

Monday, 11 June 2012

FIRST DAY WITH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Super comfy corset...


Ramai yg skeptical about PB produk..."Tak ketat ke?" "Tak susah ke?" "Tak selesa ke?" Tak senak ke? " The answer is NO..

Today is the very first day Ja  pakai full set PB..Instant effect...Mak aii..mmg sendawa je...Alamak..Banyak betul angin dalam badan..As for me, i'm so satisfied with it..Thanx to PB coz help me to release out angin2 jahat yg ada kat body Ja..

Another instant effect is it help stimulate Adam's milk..Hehe..Ja skrg still BFWM (breast feeding working mom)..Adam dah pun masuk 9 months..Baby boy ni memang kuat menyusu..Risau + takut stock x cukup untuk dia..mak Ja advise bagi gak susu formula..Frust le jgk..Ingatkan boleh le breastfeed Adam secara exclusive until 1 year..

But, by wearing this PB corset, alhamdulillah..bila pam tu macam banyak yg keluar..Yg lagi best..dah x rasa sengal, senak or bengkak bila lambat pam..Dulu, bila class straight 4 hours..X senang duduk..Sakit naik sampai kepala..But now, dah x rasa camtu..Amazing kan..Memang berbaloi to have it..

So, this is my experience after a day wearing PB..Can't wait for another good results..Sabar Ja, baru 1 hari..Bak kata Mr Husband..Ala..Baru je pakai..x nampak pun perubahan..


Tapi kan..Pakai PB ni bukan nak kurus + cantik je tau..Yg tu 30% je..Another 70% for health..kesihatan tu yang penting..Kurus + cantik  bagi Ja adalah BONUS...

Tapi, Ja memang admit motivation utk pakai PB utk kurus...Jeles tau tgk orang lain dok bergaya..Well, bila get ideal weight, confident pun boleh UP gak kan..Hehe..

So, ladies out there..mesti ada rasa yg sama gak..X payah le malu-malu..

 NAK TRY DULU? ok boleh.. just sms/ call me @ 013-9200546 

or emel at 
muhaniza.zainal@gmail.com

OWN it and you will LOVE it..PB can be your BFF!


Nantikan Ja punya updates on wearing this wonderful PB cay..

No comments:

Post a Comment