Pages

Wednesday, 23 May 2012

STOP SAYING ' I WISH' BUT START SAYING 'I WILL'

As salam..naper tittle entry Ja camtu eh? Salah ke ckp I wish...Takkan x boleh..BOLEH..BOLEH SANGAT.. mmg x salah kita ada impian..u should have your own dreams..


 

My WISHLIST??..I have alot..Nak BYK DUIT..nak BIG CAR..nak BAJU CANTIK-CANTIK..Soo many of wishes..But guys, jgn nak yg duniawi je..akhirat pun kena jaga gak..so, what's ur wish for ur hereafter..SENDIRI BOLEH TAU KAN..


 

Good about all the wishes..it will lead u to strive for it..camne cara kita nak fulfill all the wishes..asyik BERANGAN JE..tp dok diam jee..so, kena le start cari jalan utk buat + capai IMPIAN kita tu..


 

so, from now on, I WILL....


 

My great leader CIK JUJU always tanya.. "K.Ja, dah siap ke blog?'' 



Ja akan jawap "Dah siap, tapi blom ready utk display lagi ler.."

 

Cik Juju bgtau "Cepat K.Ja, display je..rugi lambat2"



 So, here I am..

Starting today..



I WILL DISPLAY MY BLOG..


So, Ja dah sahut cabaran ni..

sesape di luar sana, blogging (I can write, but not expert in computer language) or anything to do with IT..Bukan le kemahiranku, tp kalau tak cuba..sampai bila-bila pun x boleh..So, this is my first start..

 

 A journey of thousand miles begins with a single step


 

This entry especially dedicated to CIK JUJU..

 

Of course, byk lg yg K.Ja kena belajar JU..thanx for all your guidance and support..


 

So, yg reramai kat luar sana..anda pun boleh jd mcm Ja..Anda ingin berubah, tapi tak tau nak buat camne..Come and join me + my great leaders + wonderful group


  

JA

013-9200546


 

muhaniza.zainal@gmail.com


 


 

2 comments:

  1. Jika kita sayang diri kita & keluarga kita, kita akan sanggup buat apa sahaja keputusan dan tindakan yg terbaik serta pilihan yg terbaik utk diri kita dan keluarga kita! We deserve the best! -DAO-

    ReplyDelete