Pages

Saturday, 19 May 2012

THE POWER OF NOW

Dr Azizan Osman..mesti ramai yg kenal kan..Katanye..peluang + masa adalah 2 perkara penting untuk berjaya.. Peluang perlu dicipta dan masa perlu diguna serta-merta..

Mmg Ja totally agreed with this..Very-very true..ramai antara kita sangat2 suka 'wait and see'. Nak tunggu orang lain buat dulu..and tgk orang tu boleh survive ke tidak..Kalau gagal, ada yg suka..And kalau berjaya pun, still x buat ape2..just wait and see memanjang..


Dulu, Ja pun mcm ni gak kot..Tp alhamdulillah, Allah bukak kan pintu hati utk amik PELUANG yg ada + dan tidak bertangguh lagi..MASA nye adalah sekarang.. 


Yup..with this amazing business opportunity, Ja nak sgt2 ia akan merubah kehidupan Ja ke arah yg lebih baik dr segala segi..


So, u guys, apa tunggu lg..I'm willing to share..

Just emel me at muhaniza.zainal@gmail.com or call at 013-9200546.


No comments:

Post a Comment